A Memorial Szoftver Kft. egy magyar tulajdonú szoftverfejlesztő cég, amely sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező partnerei segítségével megoldást kínál egy olyan évtizedes informatikai problémára, mellyel a temetőket üzemeltető vállalkozások, valamint a temetkezési szolgáltatók számára egyszerűbb, átláthatóbb nyilvántartást és számos üzemeltetési feladathoz számítógépes támogatást biztosít.

Vállalkozásunk partnere a Modern vállalkozások programjának. Használja ki Ön is ennek lehetőségeit!

Teljeskörű megoldás a mindennapokban

Temetőnyilvántartás
(elhunyt, sírhely és rendelkező kezeléssel)

naptár tervezővel az üzemeltetői feladatok támogatására,

térképes keresővel,

nyomtatvány-kitöltő és

dokumentumkezelő,

számlázó funkcióval,

valamint gyászjelentő szerkesztővel.

Kifejezetten temetkezési szolgáltatóknak és temető üzemeltetőknek fejlesztett hatályos jogszabályoknak megfelelő temetőnyilvántartó, számlázó, automatizált nyomtatvány-kitöltő és gyászjelentő szerkesztő szoftver.

Korábbi adatok betölthetők

Temetőkönyvből programmal támogatott adatbevitel.
Korábban használt számítógépes nyilvántartásból (excel, nyilvántartó programok, adatbázisok) sírhely és elhunyt számtól független azonnali adatbevitel, saját szabadalommal.

Felhő alapú (böngészőben futó)

Nem igényel kezdeti beruházást, telepítés nélkül elérhető és egy egyszerű böngészővel használható.

Működtethető régi számítógépeken és mobil eszközökön is. (tablet, mobil telefon) A programot tetszőleges számú irodában használhatja egy vállalkozás!

Biztonságos

Az adatokat banki szintű biztonsági hozzáféréssel óvjuk, a háttérben óránként mentjük az adatbázist. Ezzel a módszerrel bármilyen hiba, törlés, adatsérülés azonnal visszaállítható! Ügyfeleink a teljes adatbázist excel formátumban bármikor lementhetik saját számítógépükre is.

A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA:

A hazai kis- és középvállalkozások nagy hányada tisztában van azzal a robbanásszerű infokommunikációs fejlődéssel, amely napjainkban végbemegy. Saját és külső kutatások mégis azt támasztják alá, hogy sok esetben a fejlesztéseiket nem ezen cél által vezérelve, vagy a digitalizációt figyelmen kívül hagyva valósítják meg. Európai versenytársaikkal szembeni lemaradásuk az infokommunikációs eszközök, módszerek alkalmazásának területén így egyre növekszik, melynek hatása nemzetgazdasági szinten is érzékelhető.

Vállalkozz digitálisan weboldal

Referenciáink között kis-, közepes- és nagyvállalatok is szerepelnek. A kiszolgált irodák és temetők száma meghaladja a százat. A kisebb irodák csak számlázó és nyomtatvány kitöltő funkciókat, a nagyobbak a teljes programot veszik igénybe.

HIMALÁJA BLUE KFT.

Memorial Szoftver Kft.
2600 Vác, Cházár András utca 17.
+36 30 326 0268
info@memorialszoftver.hu
www.memorialszoftver.hu

Adatvédelmi Tájékoztató

  • 2600 Vác, Cházár András utca 17.

    2600 Vác, Cházár András utca 17.